À la HAY

Evighedsprojektet …

Ja, det her ER og MÅ blive mit evighedsprojekt! Jeg er i gang med at lave en scrapbook – over min gymnasietid! Jeg gik ud af gymnasiet for over fem år siden, og bogen begyndte jeg med kort tid herefter – og som man nok kan regne ud, så er jeg ikke færdig med den endnu.

I dag fik jeg lavet endnu en side! Det tog mig ca. en time – hvilke vist godt kan forklare, hvorfor jeg ikke er færdig med bogen endnu … Men ved at bruge så lang tid på hver side, tror jeg, at man bliver endnu gladere for/stolt over det færdige resultat, fordi alt på siderne er blevet gennemtænkt, så de bliver mere eller mindre “perfekte”!

Når jeg går i gang med endnu en side, skal alting lægges frem på bordet. En zigzagsaks bruger jeg meget til at lave små bokse med tekst. Zigzagmønsteret gør siderne mindre stramme, nok især fordi jeg altid klipper mine billeder i firkanter og ikke i forskellige andre figurer såsom cirkler, skyer eller i figurernes omrids. Derudover har jeg et utal af forskellige slags papirer – pap, transparente, mønstrede, trådagtige etc. etc., som jeg har samlet gennem mange mange år, samt stempler, forskelligfarvede kuglepenne og klistermærker (fx bogstaver, tekstbobler), som bare gør siderne lidt sjovere at kigge på (selvom det nok også er ret tøset …).

Jeg har redskaberne fra alle mulige steder. Det er lige fra Panduro Hobby over Føtex til gamle gavebånd og gavepapir. ALT kan bruges! Ofte synes jeg også, at siderne i bogen bliver meget sjove, hvis man fx har nogle ting fra selve det sted, hvor billederne er taget. Eksempler er en bon fra en god restaurant (med adresse, så den kan besøges en anden gang), en billet, et bykort, en invitation etc.

Selvom jeg har brugt meget lang tid på bogen og endnu ikke er færdig, så kigger jeg oftere i dén ift. i nogle af mine “almindelige” fotoalbums. Så ja, det tager lang tid, men jeg glæder mig rigtig ofte over den. Jeg glæder mig til en dag at vise det færdige resultat frem om … ikke så lang tid (forhåbentlig …).

Mit bord er altid fyldt med billeder, sakse, klistermærker, pap og skriveredskaber, når "scrapbookingen" går i gang.

Mit bord er altid fyldt med billeder, sakse, klistermærker, pap og skriveredskaber, når “scrapbookingen” går i gang.

 

Et par sider fra scrapbook'en.

Et par sider fra scrapbook’en.

Den færdige side! Her er vi på skitur i Chamonix i Frankrig.

Den færdige side! Her er vi på skitur i Chamonix i Frankrig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

À la HAY