Kære lille Mormor

Første hækleprojekt

I foråret lærte jeg en ny kreativ metode at skabe ting på. Nemlig projekt hækling! Indtil da havde jeg forbundet hækling med nogle store sengetæpper bestående af en masse firkanter. Men da jeg så min venindes kreation, kunne jeg slet ikke lade være med ikke selv at begynde.

Hun havde på bloggen frøkenen og baronen set en opskrift på en hæklet butterfly, som hun nu var i gang med at lave til sin kæreste! Den var så fed og virkelig i nogle skønne farver. Så på en køretur til Skagen lærte jeg af min mor at hækle, og i samme by fik jeg i løbet af kort tid lavet den her famøse butterfly. Siden hen har jeg set lignende butterflies rundt i butikkerne, så mon ikke, at jeg bare skal vente lidt, inden min kæreste mener, at den er trendy nok til, at han også skal ud og blære sig med en homemade en af slagsen … Jeg kan vel kun håbe ..!

Jeg anbefaler helt klart, at man laver den i noget ordentlig hæklegarn, der gerne er skarp/klar i farverne, så den står bedre frem, og ikke ser så nusset og støvet ud, som jeg tror, at den hurtigt vil kunne gøre i Alpacagarn. Jeg har selv brugt noget helt almindeligt bomuldsgarn – næste gang bliver det i Muskat fra Drops.

Opskriften finder man på frøkenen og baronens hjemmeside. Det er helt klart en af de nemmeste opskrifter at gå i gang med, hvis man er nybegynder i hækling. Så se at komme i gang. Næste hækleprojekt for mit vedkommende må blive et halstørklæde til min kæreste – og tro det eller ej, han har selv været med til at vælge farve og det hele, så jo, det er seriøst – og han vil gå med det, siger han!

Afhængig af, hvad butterflyen skal bruges til, kan man vælge den rette størrelse.

Afhængig af, hvad butterflyen skal bruges til, kan man vælge den rette størrelse.

Et billede af de to butterflies. En størrelse midt imellem må nok være det, jeg næste gang går efter (så kan det også være, at kæresten vil gå med den ...).

Et billede af de to butterflies. En størrelse midt imellem må nok være det, jeg næste gang går efter (så kan det også være, at kæresten vil gå med den …).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære lille Mormor