Første optagelsesprøve - done!

Livet i Rødding

Når jeg umiddelbart tænker over, hvad det er, vi laver her i Rødding, så får jeg kun billeder af vores tegnestue, hvor vi sidder langt det meste af dagen. Men der er selvfølgelig også andre ting at lave her i Rødding – i hvert fald LIDT andet.

Vi har altid fællesspisning kl. 8, 12 og 18, hvor der serveres noget dejligt og sundt (økologisk, sundt og grønt er nogle af højskolens madkoncepter) mad i den store spisesal, hvor vi alle 80 elever + undervisere sidder. Kl. 15 er der boller og te/kaffe, hvis man har lyst – og tid (det har vi sjældent på vores hold!).

I den forgangne weekend havde vi også en del sociale arrangementer for at ryste os lidt sammen. Umiddelbart er vi meget opdelt i de korte hold vs. de lange hold, der skal være her i et halvt år. I fredags skulle vi dyste om at pynte hver vores gang, hvorefter der var fælles kagemandsspisning. I lørdags – hvor vi selvfølgelig havde haft seks timers undervisning forinden – var der stor festmiddag med efterfølgende fest. Festmiddagen var lang! Vi gik først fra borde sidst på aftenen, fordi 10-15 enkeltpersoner/hold havde arrangeret sang og musik, konkurrencer osv. Så det var ikke den tre-retters menu, der tog lang tid – tværtimod.

Derudover har jeg i weekenden også haft besøg af min dejlige kæreste – så han tror nok, at vi ikke laver andet end at pynte gange og feste … But we DO!

I dagligdagen kan vi (vist nok) også tage med til sport om eftermiddagen, keramik tirsdag aften, og i øjeblikket bliver der vist håndbold på TV i en salene. Så HVIS vi skulle komme til at kede os (…), så er der helt sikkert et eller andet at lave et andet sted på skolen. Oftest er dette dog ikke et problem – i går arbejdede jeg til kl. 24 i tegnestuen …

Et billede af højskolens hobedbygning, hvor jeg bor allerøverst under taget.

Et billede af højskolens hobedbygning, hvor jeg bor allerøverst under taget.

Boller og kakao en hverdagsaften. Ikke dårligt - og specielt ikke efter en lang dag med blyant og papir!

Boller og kakao en hverdagsaften. Ikke dårligt – og specielt ikke efter en lang dag med blyant og papir!

Dette giver et rimeligt indtryk af, hvor meget der er at lave i Rødding By ... Byen har ca. 10-12 butikker/supermarkeder, et par (lukkede?) barer samt et center med svømmehal, fitness, bibliotek og fire bowlingbaner. Så på en gåtur kan man næsten komme til at opleve lige så meget.

Dette giver et rimeligt indtryk af, hvor meget der er at lave i Rødding By … Byen har ca. 10-12 butikker/supermarkeder, et par (lukkede?) barer samt et center med svømmehal, fitness, bibliotek og fire bowlingbaner. Så på en gåtur kan man næsten komme til at opleve lige så meget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første optagelsesprøve - done!