3D kort med tusch

Taske eller clutch? I hvert fald DONE!

Endelig endelig ENDELIG er jeg færdig med min taske! Jeg jubler ikke, fordi det var et kedeligt projekt, men fordi jeg har glædet mig sådan til at se det endelige resultat. Og hvis jeg selv skal sige det, så er jeg faktisk ret vild med det! Den er blevet i en størrelse større ift., hvad opskriften havde forudsagt, men den passer lige til mit behov. Jeg har tidligere skrevet om starten af projektet.

Helt fra begyndelsen. Det var faktisk lidt noget rod i starten, fordi jeg aldrig har øvet mig i at hækle den anden farve, fx hvid, med ind, i den anden farves mønster. Men jeg lærte det til sidst! Endnu en hækle skill er på plads! Yay!

Helt fra begyndelsen. Det var faktisk lidt noget rod i starten, fordi jeg aldrig har øvet mig i at hækle den anden farve med ind i den anden farves mønster. Men jeg lærte det til sidst! Endnu en hækle skill er på plads! Yay!

Opskriften er fra Molla Mills første bog Modern Crochet, som jeg tidligere har skrevet om her. Det er en uundværlig bog, hvis man kan lide at hækle moderne mønstre (og ikke blot granny squares, selvom der selvfølgelig ikke er noget i vejen med dem!).

Det tog lidt tid lige at komme ind i mønsteret, men da det så var på plads, gik det ellers bare derud af. Jeg fandt dog også ud af, at man ikke bare kan slække på koncentrationen, for hvis man blot laver en enkelt fejl, så kan det ses meget længere oppe i mønsteret. Så jo, jeg har skam også trævlet op en del gange …

Stramt, hvis jeg selv skal sige det!

Stramt, hvis jeg selv skal sige det!

Det, som jeg har brugt, er knap 100 g sort og 100 g hvid Safran bomuld fra Drops, en hæklenål nr. 3, 30 cm hvid lynlås samt sort for og kraftig viledon. Sidstnævnte kendte jeg ikke til før, men det er et genialt materiale, som man presser på foret for at stivgøre dette og dermed også resten af tasken. Dermed falder tasken ikke sammen, men der er faktisk facon i den nu.

Videlonet er syet på foret, og foret er så småt ved at blive fastgjort til garnet.

Videlonet er syet på foret, og foret er så småt ved at blive fastgjort til garnet.

Så er det ellers bare med at få sat lynlåsen fast. Heldigvis passede min taske på millimetermål til en 30 cm lynls, så jeg var glad (jeg hader nemlig lynlåse! - de er lidt besværlige ...).

Så er det ellers bare med at få sat lynlåsen fast. Heldigvis passede min taske på millimetermål til en 30 cm lynlås, så jeg var glad (jeg hader nemlig lynlåse! – de er lidt besværlige …).

Tasken måler 30x32cm, når den ikke er bukket sammen, og 30x20cm som vist på billedet herunder. Molla Mills har syet en hank i sin til at tage om håndleddet. Det tror jeg dog ikke, at jeg vil gøre, da min er blevet en del større end hendes, som mere kan karakteriseres som en clutch.

Jeg er godt tilfreds med det her resultat! Og mon ikke, at man kan lave en lille pung i samme mønster. Det kunne være lidt fest, tror jeg!

Jeg er godt tilfreds med det her resultat! Og mon ikke, at man kan lave en lille pung i samme mønster!? Det kunne være lidt fedt, tror jeg!

Men jeg er superglad for den og glæder mig til at få den taget i brug og vist frem.

Tadaaa! Og søer det bare ud og var den frem ...

Tadaaa! Og så er det bare ud og vise den frem …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3D kort med tusch