Nyt projekt - uldfrakken!

Kære lille Mormor

Jeg har været kreativ i rigtig mange år! Hvor længe ved jeg ikke, men jeg ved, at megen af min inspiration har jeg fået fra min kære Mormor. Hun har altid haft et hav af projekter (både hvad angår de kreative inde i huset, men lige så meget udenfor i hendes lille, men meget hyggelige og blomstrede have) i gang, så det er altid spændende at høre, hvad hendes seneste produkter er!

Jeg husker især, når jeg sammen med min fætter og søster i sommerferierne har siddet og malet på lærreder, lavet kastanjedyr og lerfugle, lavet blomsterkranse af tørrede blomster, malet/klistret ikoner, malet på sten osv. osv.

Hendes seneste produkter kan man se på hendes hjemmeside www.britakokholm.dk. Her er et par af hendes fantastiske billeder:

Et af mine yndlingsmalerier, som min Mormor har malet på flere gange - billede på billede kan man kalde det.

Et af mine yndlingsmalerier, som min Mormor har malet på flere gange – billede på billede kan man kalde det.

Også et rigtigt godt billede af min Mormor! Og skønne farver!

Også et rigtigt godt billede af min Mormor! Og skønne farver!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt projekt - uldfrakken!