Kreativitet

Kreativitet

Velkommen til! – og velkommen til et indblik i mine kreative timer!

Kreativitet for mig er alt fra at grave kartofler ned i jorden – og selvfølgelig håbe på, at der kommer flere i løbet af nogle måneder (…) – til at sidde i sofaen og sy på en frakke, som styles på den måde, der passer til mine præferencer!

Jeg tegner, maler, syr (især tøj, tasker), hækler, skitserer arkitekttegnede huse, klippe-klistre (fx kort, tasker), fotograferer og planter en hulens masse krydderurtefrø, citron- og chilikerner etc.

Bloggen er ment som en “dagbog” til mig selv, men også til – forhåbentlig – at kunne give inspiration til andre. Det vil glæde mig, hvis jeg kan få bare én af jer til at gå i gang med noget kreativitet – for det ER altså hyggeligt og SKØNT at være i gang med et projekt, men også stå og have et færdigt produkt i hænderne – efter en masse hårdt arbejde!

Så bare kom i gang – det vil jeg gøre!

Mig med homemade tube-halstørklæde i Alpaca garn. Forår 2013.

Mig med homemade tube-halstørklæde i Alpaca garn. Forår 2013.

4

 • Hvor er det sejt Malene! Og je følger dig mere end gerne 🙂 Men kan man mon tilmelde sig som “følger” et eller andet sted, så man automatisk bliver hintet? Det kan man med wordpress, som jeg selv bruger.
  Kram fra Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kreativitet

   Sejt, at du vil kigge med ;).

   Eh, tja, jo … Det ved jeg faktisk ikke, om man kan. Jeg kan da godt prøve at kigge lidt efter det, og så vender jeg tilbage ;).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte V Jacobsen

  Du er nu kommet på min liste over de bloggere jeg følger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kreativitet

   Haha! Fedt! Jamen, så skal jeg jo til at være aktiv herinde ;).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreativitet