Klar til advent - lyseholdere

Stort, praktisk og simpelt – pallebordet!

Det her bliver et kort indlæg, da det godt nok er et stort projekt, men også meget simpelt! Jeg fik ideen til projektet efter at have kigget i diverse boligmagasiner, hvor møblet gik igen og igen og igen. Nogle steder opfordrede de til at købe det, mens de andre steder skrev om det som et DIY (do it yourself) projekt, fordi det simpelthen kan laves af stort set hvem som helst. Den sidste hoppede jeg på. Og jeg snakker selvfølgelig om mit pallebord.

Det eneste man skal bruge er en palle og fire ben – og en skruetrækker eller lignende. Pallen fandt jeg ude foran en butik – forladt. Ejerne sagde god for, at jeg snuppede den med – for så var de af med den. Så var det ellers bare i Silvan og købe de fire ben. Egentlig ville jeg gerne have haft fire hjul, men jeg var – igen – for nærig. De fire stålben kostede derimod kun 100 kr. Og så var det bare at skrue dem på, vende bordet – og ja, så har jeg et nyt stuebord, som der i den grad er plads til at smække benene op på. Desværre har jeg endnu ikke plads til den i min egen lejlighed, så den står pænt opmagasineret hos mine forældre. Men jeg kan supergodt lide det, specielt pga. de praktiske hylder, som jo automatisk følger med sådan en palle.

For ikke at korte indlægget af her, så kan jeg lige uddybe med, at jeg også tørrede min palle af for spindelvæv … Og så tænker jeg på, at jeg i fremtiden gerne vil have en glasplade på, så overfladen ikke bliver helt så upraktisk (tekopper kan nemt stå og vippe i hullet mellem brædderne og splintre kan nok heller ikke undgås på sigt).

Mit store og meget ubehandlede og rustikke møbel i en ikke-passende stue.

Mit store og meget ubehandlede og rustikke møbel i en ikke-passende stue …

Lidt tættere på hyldepladsen og det lidt sjove stempel, som jeg helt klart vil bevare.

Lidt tættere på hyldepladsen og det lidt sjove stempel, som jeg helt klart vil bevare.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til advent - lyseholdere