Kunst og arkitektur i Kolding

Fabeldyr og fyrtårn

Inden vi tog til Kolding i fredags, lavede vi anden del af optagelsesprøven fra 2012. Her skulle vi folde, skære, slidse eller rulle et stykke A4-papir til en komposition, som kunne ligge godt i hånden, og som havde det her berømte begreb: rum! Jeg synes selv, at jeg fik lavet en god komposition, og min lærer var vist også tilfreds. Udover at lave en komposition, skulle vi også tegne den og gengive dens “formmæssige og rumlige potentialer”.

Her ses mit fabeldyr, eller blot min and eller elefant, afhængig af, hvordan man  vender og drejer figuren. Tegningen synes jeg blev meget god. Den gengiver de bløde former og skyggerne mellem folderne.

Her ses mit fabeldyr, eller blot min and eller elefant, afhængig af, hvordan man vender og drejer figuren. Tegningen synes jeg blev meget god. Den gengiver de bløde former og skyggerne mellem folderne.

I lørdags brugte vi hele dagen på tredje del af optagelsesprøven 2012. Jeg kom helt skævt ind på den og tænkte fra starten “fyrtårn”, hvilket viste sig at være rigtig skidt. Opgaven var at lave et tårn på 24 m i højden i målestoksforholdet 1:50. Tårnet skulle have et rumlig forløb, hvilket var her, jeg misforstod opgaven. Jeg tænkte “tårn, rum, forløb”, hvilket også er det, jeg har lavet, og altså ikke et “rumligt forløb”. Min lærer var heller ikke begejstret, men jeg er alligevel lidt stolt over, at jeg selv kunne se, at jeg var galt på den – ærgerligt nok først efter seks af de otte timer. Så lidt må jeg da have lært i de sidste par uger …

Mit fyrtårn/cirkustelt/klatrestativ!? Min ide var at arbejde i sekskanter med forskellige højder samt lukkede vs. åbne rum, hvilket også er lykkes.

Mit fyrtårn/cirkustelt/klatrestativ!? Min ide var at arbejde i sekskanter med forskellige højder samt lukkede vs. åbne rum, hvilket også er lykkes.

PS. Lige så snart, at jeg kommer tilbage til min lejlighed, kommer der en opdatering om min avocadosten, der virkelig (!) er vokset – både i højden og bredden. Derudover er jeg også blevet meget tæt på færdig med min hæklede boblepude; nu mangler jeg kun at få noget fyld i den. Jeg glæder mig allerede til at få ført lidt dagbog her på bloggen over de to små projekter!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunst og arkitektur i Kolding