Fabeldyr og fyrtårn

tegneogkontor.dk

Det er vist blevet tid til lidt reklame. Jeg stødte over en fantastisk hjemmeside med navnet Tegne og Kontor. Det er en hjemmeside (og butik), der sælger alt det, der skal bruges til en kreativ weekend, hvis man er til tegning og den slags. Og så ligger butikken tilfældigvis i Odense, hvilket ikke kan være meget bedre, når det er der, man færdes i hverdagen. Hjemmesiden – eller butikken for den sags skyld – ser ikke ud af meget, men der er ALT, hvad hjertet begære; lige fra nittehæftemaskiner over brochurestativ til noget så almindeligt som træblyanter og 117 (eller flere) forskellige tusch- og kuglepenne.

Et screenshot fra tegneogkontor.dk's hjemmeside. Som nævnt så ser den ikke særlig fancy ud, men man får alligevel en masse behov, når man kigger rundt ..!

Et screenshot fra tegneogkontor.dk’s hjemmeside. Som nævnt så ser den ikke særlig fancy ud, men man får alligevel en masse behov, når man først får kigget rundt ..!

Da jeg fandt den, søgte jeg efter noget mere eller mindre transparent papir, kaldet manifold, som arkitekter bruger til at tegne deres projekter på. Det minder meget om bagepapir, men er en del tyndere og nemmere at arbejde med. Her på højskolen bruger vi det til at lægge over nogle af vores skitser, som vi gerne vil tegne videre på, men på en ny tegning.

Her er jeg godt i gang med hjemmeopgaven 2014. Til denne opgave har det været rigtig nyttigt at have haft manifold pga. dens transparenthed.

Her er jeg godt i gang med hjemmeopgaven 2014. Til denne opgave har det været rigtig nyttigt at have haft manifold pga. dens transparenthed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fabeldyr og fyrtårn