Planernes symfoni

Karina Sørensen har fået noget at læne sig op ad …

Og SÅ blev min strandsten pude færdig! Den har faktisk været færdig i nogle uger. Jeg har blot manglet at købe en pude og en lynlås til den lille åbning, som jeg undgik at sy sammen. Det har været et hyggeligt lille projekt og tog mig ikke mere end et par uger. Når man bare forstår, hvad man skal, så går det ret hurtigt med at hækle – især bagsiden var hurtigt lavet.

Opskriften kan man, som tidligere nævnt, købe på Tante Grøns hjemmeside.

Karina Sørensen har, som sagt, fået noget at læne sig op ad ... Karina Sørensen er desværre ikke hjemmelavet, men et godt minde fra min rejse til New Zealand.

Karina Sørensen har, som sagt, fået noget at læne sig op ad … Karina Sørensen er desværre ikke hjemmelavet, men et godt minde fra min rejse til New Zealand.

Forsiden - fyldt med bobler!

Forsiden – fyldt med bobler! MANGE bobler …

Bagsiden

Bagsiden.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planernes symfoni