"Om at opleve arkitektur"

36 kort!

Så er det blevet sommerferie! Og for mig hører ordet “kreativitet” meget sammen med denne tid på året. Nu har jeg haft ferie i tre uger, og der er allerede blevet færdiggjort rigtig mange projekter, som jeg skal vise frem i de næste par dage.

Det, jeg primært har brugt de sidste par dage på, er mine kort! Mit lille lager var efterhånden blevet tomt, så planen var at lave nogle flere af de tidligere beskrevet (se her), men også nogle nye og lidt mindre af slagsen, som der er opskrift på herunder. Ideen er at bruge sidstnævnte til gaver, da de er i en størrelse, der fint vil passe til dette formål.

Materialer:
6,4 x 12,8 cm hvidt pap – 6,0 x 6,0 cm transparent papir – 5,0 x 5,0 cm foto – blyant – lineal – saks – evt. skærekniv og -bræt – limstift

Pappet bukkes, så det bliver kvadratisk, herefter limes fotoet på. Jeg har primært brugt billeder af naturen, men hvorfor ikke indsætte et julemotiv eller et foto af den person, som kortet skal gives til – eller noget helt tredje. I det transparente papir klippes/skæres (jeg skærer, da jeg synes, at man hermed får det flotteste resultat) et 4×4 cm kvadrat, dvs. at der kun er 1 cm kant hele vejen rundt. Det limes fast på kortet. Jeg anbefaler, at man her kun limer i hjørnerne på det transparente papir, da man så får det flotteste (og et lidt luftigt) resultat.

Alt i alt tager det ikke særlig lang tid (ca. 15 min.), så det er bare med at komme i gang.

I alt 16 af de små gavekort, fik jeg produceret. Jeg har primært brugt de billeder, som jeg har taget på min ferie, men hvorfor ikke bruge et foto fra en anden god oplevelse eller noget, der hører årstiden til?

I alt 16 af de små gavekort, fik jeg produceret. Jeg har primært brugt de billeder, som jeg har taget på min ferie, men hvorfor ikke bruge et foto fra en anden god oplevelse eller noget, der hører årstiden til?

36 kort

Her lidt tættere på kan man måske lidt bedre forstå fremgangsmetoden, som beskrevet ovenfor.

Her lidt tættere på kan man måske lidt bedre forstå fremgangsmetoden, som beskrevet ovenfor.

Opskriften på de store kort kan ses her.

10 af de 20 store kort, som jeg også fik lavet.

10 af de 20 store kort, som jeg også fik lavet. Hullet i midten kan man justere afhængigt af, hvor meget man synes, at der skal fokuseres på. Et hul på 4 x 4 cm har jeg fx også brugt til nogle kort.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Om at opleve arkitektur"