Og der er lang vej endnu ... 3.200 meter garn!

Coasters

Hvis nogle sagde ordet “coaster” til mig, ville jeg nok ikke rigtig vide, hvad der blev talt om. Og da jeg begyndte at hækle til et helt teselskab (- efterhånden!), ja, så vidste jeg faktisk heller ikke, hvad de hed, eller skulle bruges til … Jeg hæklede bare! Det er nok blevet lidt af en “fritidsskade” det her med hækling. Jeg er nødt til at have et eller andet i hånden for at slappe af. Det er faktisk lidt meditationsagtigt!

Nå, men de her coasters. Jeg havde købt en del garn fra Tante Grøn i Odense, fordi DROPS havde reklameret med, at de har – 35 % på alt deres bomuld i hele denne måned! Så jeg måtte jo skynde mig at købe noget – uden egentlig at vide, hvad jeg skulle i gang med. Men nu har jeg fået en ide om noget af garnet, men der lå stadig tre farver tilbage, og af dem har jeg så lavet de her coasters – eller små bordskånere til kopper, kalder man dem vel på dansk.

Jeg fandt en opskrift via Pinterest (hjemmesiden, som jeg også har skrevet om her), som jeg kun har lavet meget lidt om på. Opskriften finder man her. De er meget nemme at lave, når man først har forstået den engelske opskrift korrekt.

Jeg har tænkt mig både at bruge dem til tekopper og under fyrfadslysstager, men hvorfor ikke hækle mange sammen til et tæppe?!

Efter først at have forstået den engelske opskrift (og især de engelske forkortelser), så går det ellers bare derudaf.

Efter først at have forstået den engelske opskrift (og især de engelske forkortelser), så går det ellers bare derudaf.

Ja, det er da ikke et helt dårligt kamera ...

Ja, det er da ikke et helt dårligt kamera, vi har os …

Jeg synes nu egentlig, at det ser meget elegant ud. Og hvis man så spiller lidt kaffe eller te på dem, så kan de jo bare vaskes.

Jeg synes nu egentlig, at det ser meget elegant ud. Og hvis man så spiller lidt kaffe eller te på dem, så kan de jo bare vaskes.

De kan selvfølgelig også bruges til fyrfadslysstager.

De kan selvfølgelig også bruges til fyrfadslysstager.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og der er lang vej endnu ... 3.200 meter garn!