Pung i okker(gokker)gul

Så langt så godt!

For små to uger siden skrev jeg et indlæg, hvor jeg reklamerede med, at jeg skulle i gang med et større projekt. Indlægget kan læses her. Jeg havde 3.200 meter garn, som skulle omdannes til noget, der ville – og vil – komme til ar tage sin tid: et 130 x 190 cm stort tæppe! Det er altid et stort arbejde, når man går i gang med stort et projekt. Tidligere har jeg lavet patchworktæpper, men jeg fornemmer allerede nu, at det her kommer til at tage længere tid.

Indtil videre har jeg fået hakket (tunesisk hækling) ca. 55 cm med tre af de otte farver, som jeg viste i indlægget. Der er lang vej endnu, da hver række, som består af en opsamlingsrække og en afmaskningsrække, tager 16 min. – og der er i alt 285 rækker … 95 rækker er allerede færdige, så jeg er da godt på vej.

Jeg blev inspireret til at hakke for et par måneder siden, da jeg så PESCNOs fremragende guide til det nye hækleteknik.

Der skal i alt laves 15 striber á 19 rækker - i alt 285 rækker.

Der skal i alt laves 15 striber á 19 rækker – i alt 285 rækker.

Tunesisk hækling ser meget vævet ud.

Tunesisk hækling ser meget vævet ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pung i okker(gokker)gul