Vafler til morgenmad

Endnu et tæppe – ups!

Selvom man er i gang med et tæppe – og ikke (!) lige ved at være færdig med det (…), så kan man da godt begynde på endnu et. Kan man ikke!? Jo da, og det tror jeg, at mange andre vil være enig med mig i.

Generelt har jeg lidt af et ‘problem’ mht. at starte på et projekt, før et andet er færdigt. Pt. har jeg gang i adskillige puder, en jakke, en buksedragt og så de to tæpper. De skal alle nok nå at blive færdige på et tidspunkt – det haster jo ikke …

Tæppet, som jeg er gået i gang med, er et tæppe, som mange andre efterhånden også har lavet et lignende af. Det er Lutteridyls opskrift, der er brugt – jeg prøver dog bare i nogle andre farver (og måske et lidt andet mønster), hvilket jeg er lidt spændt på at se, hvordan det kommer til at blive, da jeg ikke altid er så god til det med at kombinere farver. Så vi må se, hvad det ender med.

Nu er jeg i hvert fald begyndt.

Et kvadrat er færdigt - i alt skal der laves 140!

Et kvadrat er færdigt – i alt skal der laves 140!

Nogle vil måske synes, at det er lidt pinligt at have sin kæreste med ned til poolen, og så sidder kæresten og hækler. Min kæreste ryster bare på hovedet og læser videre i sin bog ...

Nogle vil måske synes, at det er lidt pinligt at have sin kæreste med ned til poolen, og så sidder hun og hækler. Min kæreste ryster bare på hovedet og læser videre i sin bog …

Skøn udsigt - til garn og strand!

Skøn udsigt – til garn og strand!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vafler til morgenmad