Så langt så godt!

Sidsel Sangilds håndledsvarmere

Da jeg lige var startet med at hækle, gik jeg primært i gang med små projekter, hvor jeg hurtigt kunne se et resultat. Jeg startede faktisk med at lave en butterfly, som rigtig nok ligger færdig i en skuffe, men som så heller ikke er kommet længere derfra (altså kommet i brug …).

Jeg fandt også hurtigt frem til Sidsel Sangilds hæfter med, ja, både små, men også lidt større projekter. Sidsel Sangild kan man i øvrigt følge på hendes blog her. I hendes bog ‘Hovedstads’ fandt jeg en opskrift på nogle fine handsker lavet i et lidt sjovt mønster, som jeg helt sikkert skal prøve i et andet projekt også. Men handskerne, eller håndledsvarmere, som de vel egentlig er, var netop et hurtigt og nemt projekt, som jeg hurtigt fik af nålen.

Håndledsvarmerne er lavet i Muskat fra Drops. Det er merceriseret bomuld, som skinner lidt, hvilket jeg kun synes ser fedt ud.

Masser af friske farver i merceriseret bomuld.

Masser af friske farver i merceriseret bomuld.

Et sjovt mønster, hvor farverne skifter på en anderledes måde.

Et sjovt mønster, hvor farverne skifter på en anderledes måde.

Og i brug! De er i hvert fald varme. Og dog, de kan mest anbefales til efterår og forår.

Og i brug! De er i hvert fald varme. Og dog, de kan mest anbefales til efterår og forår.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så langt så godt!