Modern Crochet

Pung/Etui i Sandness Merinoull

Så fik jeg lavet endnu et hækleprojekt færdigt – et af mine mange projekter, som bare manglede det sidste finish. Her til formiddag har jeg fået sat stof/for i og syet knappen fast.

Pungen måler i færdig størrelse 11x18 cm

Pungen måler i færdig størrelse 11×18 cm

Pungen er lavet af et nøgle Sandness Merinoull i farven 4219, rød, samt stof fra STOF2000 og en tilfældig knap, jeg havde liggende.

Stoffet fandt jeg i STOF2000 i Sønderborg - 46x56 cm for en flad tyver. Det er da en okay pris ift. hvor mange punge jeg kan få ud af det ...

Stoffet fandt jeg i STOF2000 i Sønderborg – 46×56 cm for en flad tyver. Det er da en okay pris ift. hvor mange punge jeg kan få ud af det …

Jeg har slået 38 lm op og lavet seks muslingemasker i første række, og fem og to halve i anden række osv. Jeg hæklede bare løs, indtil jeg næsten ikke havde mere garn tilbage, hvilket gav mig i alt 33 rækker (den sidste række består af seks hele muslinger). Fastmasken ml. tredje og fjerde musling i sidste række er lavet som en lm i stedet, hvormed dette hul kan bruges som knappehul.

Her kan man se knappehullet, som er lavet af en luftmaske mellem tredje og fjerde musling i sidste række.

Her kan man se knappehullet, som er lavet af en luftmaske mellem tredje og fjerde musling i sidste række.

Herefter er pungen foldet, og de to sider er syet sammen med resterne af garnet. Knappen blev dernæst syet på. Af stoffet har jeg brugt 20×22 cm, som er foldet halvt over på den lange side (husk at retsiden (mønstersiden) skal vendes indad!), syet i de to sider på symaskinen, og bagefter syet fast til garnstykket ved åbningen.

Færdig pung/etui/penalhus/...

Færdig pung/etui/penalhus/…

Og færdig! Jeg tænker, at den både kan bruges som pung, som et brilleetui eller måske farveblyanter til en niece …

Perfekt til et sæt solbriller.

Perfekt til et sæt solbriller.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modern Crochet