Pung efter zakka-mønster

Eget design!

Det er blevet sent i dag. Egentlig burde jeg sidde og læse til eksamen (måske ikke lige her kl. 23.40), men det er svært at koncentrere sig til det, når man kun har hækleopskrifter i hovedet (og det altså ikke er det, man skal op i til eksamen …).

Jeg faldt over Lutteridyls underspillede struktur i går og tænkte, at jeg da sagtens kunne gøre hende kunsten efter. Så jeg har leget lidt med ideen om forskellige mønstre, og er nu kommet frem til et, der minder om hendes, men stadig er mit helt eget! Jeg har aldrig selv prøvet at lave en hækleopskrift med et eget mønster helt fra bunden, men nu har jeg altså begivet mig ud i det, og her er de første billeder af processen.

Det skal siges, at jeg har svært ved at fange mønteret med det lys, der er her inden midnat, men selvfølgelig kommer der flere billeder inden længe.

Flere farver garn, en masse krydser, og så går det ellers derud af!

Flere farver garn, en masse krydser, og så går det ellers derud af!

Her kan man ane det mønster, som jeg forsøger mig med.

Her kan man ane det mønster, som jeg forsøger mig med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pung efter zakka-mønster