Pung/Etui i Sandness Merinoull

Endnu en fotobog!

I dag modtog jeg med posten min kærestes og min fotobog over vores ferier i Kroatien hhv. Malta her i sommers. To rigtig gode og flotte ferier, som vi vil huske i lang tid fremover. Derfor bogen, så vi kan mindes tilbage til de dejlig varme dage, vi havde dernede.

Kroatien og Malta, to gode ferier, vi var på her i sommers - først med min svigerfamilie, og dernæst alene med min kæreste.

Kroatien og Malta, to gode ferier, vi var på her i sommers – først med min svigerfamilie, og dernæst alene med min kæreste.

Denne gang har vi igen bestilt bogen hos Pixum. Det er et utrolig nemt program, de kører med. Når man først har fundet ud af de få (men også vigtigste) redskaber til at gøre bogen flot og indbydende med, går det stærkt med at lave bogen. Kvaliteten er helt i top, og denne gang fik vi siderne med en blank overflade, hvilket får den til at se endnu mere eksklusiv ud. Der er også mange muligheder mht. størrelse og kvalitet. Fx har min mor lavet en lille pixibog med billeder fra forskellige situationer til min niece. En rigtig god gave, som ikke koster alverden, men som hun også vil synes er sjov om 10 – 20 – 30 år!

Derudover synes jeg bare, at det er hyggeligt at sidde og kigge ens feriebilledee igennem og sortere de bedste fra. Det kan tage sin tid (især hvis man har taget lige i overkanten af for mange billeder …).

Billeder fra Vittoriosa i Malta.

Billeder fra Vittoriosa i Malta.

Comino Island - en lille ø mellem Gozo og Malta.

Comino Island – en lille ø mellem Gozo og Malta.

Og her er vi i Marsaxlokk i Malta.

Og her er vi i Marsaxlokk i Malta.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pung/Etui i Sandness Merinoull