Jalousiskabet: perfekt til opbevaring!

Kauni

For et par dage siden lagde jeg nogle billeder op på Facebook af mit færdiglavede tæppe i tunesisk hækling. Der kom rigtig mange kommentarer til indlægget, hvilket jeg selvfølgelig er meget glad og stolt over (især fordi langt de fleste var positive …). Tak for det!

Man kan da kun blive stolt efter at se alle de 'likes' og positive kommentarer, der er kommet til ens værk.

Man kan da kun blive stolt efter at se alle de ‘likes’ og positive kommentarer, der er kommet til ens værk.

Der blev stilt nogle spørgsmål angående valg af garn. Det var et bevidst valg, at det skulle være kauni – det var kun det, jeg gik efter fra starten. Grunden var nok PESCNOs valg af samme garn samt prisen.

Kauni er 100 % uld og det billigere end så meget andet garn (et nøgle vejer 150g og ikke 50g, som oftest ses). Prisen ligger på 70kr plus-minus. Man kan være heldig at finde enkelte farver på Internettet, hvor prisen er lidt lavere. Når jeg har købt ind til tæppet, har jeg primært brugt Garnhulen i Sønderborg, Tante Grøn i Odense og Bettekun på Internettet. Hos disse tre sælgere ligger prisen på mellem 69 og 74kr. Så jo, alt i alt har tæppet kostet nogle knaster (da jeg har brugt i alt ni nøgler), men det har nok også været en af de billigste uldudgaver, man kan lave. Og så gør det altså ikke noget, at det kradser – en lille smule. Et fif til, at det kommer til at kradse mindre, er, at man kan stryge det under et fugtigt hviskestykke, når man er helt færdig med arbejdet.

Der er jo et hav af farver, så det var ikke just nemt at vælge, hvilken farvekombination der skulle til. Og det skal så også siges, at der er kommet en ekstra farve med i tæppet – en farve som jeg i starten ikke havde indberegnet. Måden farverne spiller med hinanden, er jeg ret godt tilfreds med- da jeg ikke ligefrem synes, at det altid er så nemt med at kombinere farverne.

Det næste tæppe, jeg skal lave, skal helt sikkert også være i kauni, og denne gang tror jeg, at farven petroleum skal indblandes. Den farve er jeg blevet RET vild med!

Kauni 1.2

Alle mine forskellige farver. Og jeg er selvfølgelig allerede i gang med endnu et projekt i ulden – og har flere ideer i ærmet!

Nyeste skud på stammen. Den er simpelthen så flot! Dog en lille smule for blå på det her billede - lyset ville ikke, som jeg ville.

Nyeste skud på stammen. Den er simpelthen så flot! Dog en lille smule for blå på det her billede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jalousiskabet: perfekt til opbevaring!