Gode råd på jern

Meet me at Mike’s

Jeg har nogle rigtig dejlige veninder! Og de ved lige, hvad jeg har brug for. Vi plejer at give hinanden gaver til fødselsdag og jul, og for et par år siden havde de slået sig sammen om en fællesgave til mig, som bl.a. bestod af en bog ved navn Meet me at Mike’s. Det er den slags bøger, som man bare ikke rigtig kan lade være med at kigge i og finde inspiration til sine projekter. En rigtig hobbybog! Bogen er flot og sjov sat op i designet og nogle steder lavet lidt som en scrapbog, som giver ideer til at sammensætter forskellige mønstre og papirer. Og som bonus er der udklippede mønstre med forrest i bogen.

Allerede ved at kigge på forsiden kan man finde inspiration.

Allerede ved at kigge på forsiden kan man finde inspiration.

En billede fra bogen, hvor hun netop har sat tingene op som i en scrapbog, og hvor man lidt selv skal tænke sig til et produkt. Jeg bliver i hvert fald kun inspireret.

En billede fra bogen, hvor hun netop har sat tingene op som i en scrapbog, og hvor man lidt selv skal tænke sig til et produkt. Jeg bliver i hvert fald kun inspireret.

Jeg har ikke fået lavet så forfærdelig meget fra den, men fik bl.a. ideen til et cover til min rejsedagbog, som jeg den dag i dag stadig bruger over to år efter (altså både bog og cover!). Jeg havde nogle stofrester tilbage fra en nederdel lavet for et par år siden eller tre, og som jeg lige så godt kunne bruge til det her projekt.

Jeg kan selvfølgelig ikke tegne mønsteret af, da det tilhører bogen, men mon ikke, at man kan lure ideen ved at kigge på mine billeder.

Mit færdige cover til min rejsedagbog.

Mit færdige cover til min rejsedagbog.

Inden i har jeg syet denne rest af en rem fast til,brug som bogmærke.

Inden i har jeg syet denne rest af en rem fast til,brug som bogmærke.

Jeg har selvfølgelig lapper inde i bogen til andre projekter, som jeg gerne vil i gang med. Bl.a. et bræt til backgammon lavet i stof (genialt til at tage med på ferie, ligesom mit Scrabble rejsebræt, som kan ses her) samt en lille sommerfugl som bamse eller pynt.

Den lille Butterfly Evelyn er supersød og skal helt sikkert laves på et tidspunkt.

Den lille Butterfly Evelyn er supersød og skal helt sikkert laves på et tidspunkt.

Backgammon spillenrættet er også bare smart lavet - og bare en rigtig god ide!

Backgammon spillebrættet er også bare smart lavet – og bare en rigtig god ide!

Som en bonusinformation, så fandt jeg i forbindelse med, at jeg skulle skrive det her indlæg, ud af, at Pip Lincolne, som har lavet bogen, har en blog med samme navn, hvor hun jævnligt opdatere med ideer til nye projekter (bl.a. notesbøger, hækleprojekter, opskrifter). Man kan bruge timer derinde – så er du advaret! Hendes blog kan ses her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd på jern