En smøge i Sibenik

Modern Crochet

I går modtog jeg en pakke fra Amazon, som jeg hele ugen havde gået og set frem til – meget frem til! Jeg bestilte nemlig adskillige bøger, som jeg regner med kan udvide min kreative horisont.

Titlen beskriver meget godt, hvad man kan forvente, når man åbner bogen.

Titlen beskriver meget godt, hvad man kan forvente, når man åbner bogen.

To bøger med hæklerier, to bøger om zakka og en enkelt bog om broderi. Jeg har hæklet før, og gør det for den sags skyld stadigvæk. Sådanne projekter tager bare virkelig lang tid – især når man ligesom mig laver billeder, der er store nok til at komme i ramme og op på væggen. Men med denne bog tænker jeg, at jeg vil lære en lidt anden form for broderi, hvor man ikke blot følger et købt mønster, men selv kan lege med forskellige metoder og teknikker og derved komme frem til sit eget mønster. Det glæder jeg mig helt sikkert til – og jeg har selvfølgelig allerede en ide til et delvist broderiprojekt, som jeg skal i gang med i morgen …

Bogen, som jeg vil vise i dag, er dog en af hæklebøgerne. Modern Crochet hedder den, og den er skrevet af den finske Molla Mills, som har været kreativ siden sin barndom, og som også har sin egen hjemmeside, som man kan se her. Jeg havde virkelig glædet mig til lige præcis den her bog – og jeg er bestemt ikke blevet skuffet! Titlen passer meget godt til indholdet; der er mønstre og farver, som ligner meget af det fx PESCNO, Lutteridyl og Yarnfreak laver, og som er det, jeg også er blevet tiltrukket af ved hæklingen. Der er masser af billedillustrationer, som samtidig gør den bare spændende at kigge i.

Der er masser af inspiration at hente allerede, når man ser på bogens omslag.

Der er masser af inspiration at hente allerede, når man ser på bogens omslag.

Selvfølgelig har jeg allerede udpeget et par af hendes projekter, som jeg skal i gang med. Men det bedste er snart, at bogen ikke blot kan bruges til at lave allerede eksisterende opskrifter, men også til at få inspiration til egne.

Jeg glæder mig virkelig til for alvor at komme i gang!

Som man  denne side kan se, så bruger hun i mange af sine større projekter zpagettigarn - hvilket nok er et klogt valg ...

Som man denne side kan se, så bruger hun i mange af sine større projekter zpagettigarn – hvilket nok er et klogt valg …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En smøge i Sibenik