Kauni

Planter på ferie

Jeg har mange planter! Rigtig mange planter – det synes min kæreste i hvert fald. Tidligere, her, har jeg omtalt dem som mine børn, og der kan også være rigeligt arbejde i dem. I hvert fald er der store spekulationer hver evig eneste sommer, når jeg jeg skal på ferie, for planterne skal jo have vand.

Problemet fik jeg delvist løst i denne sommer! Hidtidig er de blevet pakket i kasser og kørt hjem til mine forældre, hvor de så har fået lov at stå sommeren over, men denne gang ville jeg prøve noget andet.

Jeg søgte lidt på Internettet og fandt ud af, at man – uden at købe specialudstyr – kan lave et selvvandingsapparat. Det eneste, man har brug for, er en tom flaske – og selvfølgelig vand. Hvor nemt kan det egentlig være! Man fylder flasken helt op med vand, holder hånden for åbningen, vender flasken og stikker den hurtigt godt ned i jorden. Her kan man så se, at flasken står og gurgler lidt, men hele indholdet bliver ikke tømt på en gang, hvilket er tricket.

Inden man sætter flasken i, er det nok en god ide at gennemvande planten, for ellers forestiller jeg mig, at flaskens indhold blot tømmes ud i jorden.

En god ide er at binde en snor omkring stammen og flasken – bare for en sikkerheds skyld, så man ikke kommer hjem til et vådt gulv …

Vi var på et tidspunkt væk i en uge, og da vi kom hjem, var jorden fugtig, og der var stadig vand i flasken – også selvom det var i denne varme varme sommer, som vi har haft i år. Det er da smart! Så det bliver nok tricket fremover.

Bare godt ned i jorden, og så står den og snakker/gurgler.

Bare godt ned i jorden, og så står den og snakker/gurgler.

En snor omkring flasken og stammen er en god ide - bare for en sikkerheds skyld ...

En snor omkring flasken og stammen er en god ide – bare for en sikkerheds skyld …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kauni