Taske eller clutch? I hvert fald DONE!

Swingnederdel

I fredags skulle min kæreste og jeg til swingdans i København, og derfor skulle jeg selvfølgelig have noget rigtigt dansetøj på. Derfor besluttede jeg mig torsdag aften for at lave en sort nederdel, som jeg for kort tid siden havde købt stoffet til i Stof&Stil.

1,50 m party satin skulle jeg bruge. Det er ikke særlig stift, men på den anden side hænger det heller ikke tæt ned langs benene. Mønsteret, som jeg brugte, er Onions ‘Nederdel med wienerlæg’, mønster nr. 3023, og det er tredje gang, at jeg syer en nederdel ud af det her mønster, så jeg har efterhånden lidt erfaring med det.

Der er klart nok ikke nogle billeder af resultaterne undervejs, da jeg, som antydet, havde lidt travlt med at blive færdig (linningen blev syet fast i forelæsningen fredag, og om aftenen blev knappen sat fast …).

Og her er resultatet så!

Og her et billede af det meste af outfittet fra festen.

Her, ett billede af det meste af outfittet fra festen.

Ganske fint fik jeg den til at sidde til sidst. Og så tog den oven i købet ikke særlig lang tid at lave - max 4-5 timer.

Ganske godt fik jeg nederdelen til at sidde til sidst. Og så tog den oven i købet ikke særlig lang tid at lave – max 4-5 timer.

Den lille sløjfe var blot en klips til håret, som jeg havde liggende.

Den lille sløjfe var blot en clips til håret, som jeg havde liggende.

Og her er der et billede fra swingerfesten! Og kjolen passede perfekt - også til at danse til (i fem timer!).

Og her er der et billede fra swingerfesten! Og nederdelen passede perfekt – også til at danse i i fem timer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taske eller clutch? I hvert fald DONE!