Julegaver 2014

Flydende akvarel – fisk!

Jeg har været i gang med lidt akvarel her til aften. Rigtig hyggeligt faktisk! Jeg fik jo det her flydende akvarel i julegave, som jeg skrev om i forrige indlæg. Derudover fik jeg lige bestilt et par farver mere – guld og hvid, som jeg fik i går. Og i dag har jeg så fået lavet farveprøver, som kan ses herunder.

Gost i fang med Ecoline og Spin-synthetics pensler.

Gost i fang med Ecoline og Spin-synthetics pensler.

Farveprøverne af de ti farver, der nu har fundet sig vel tilrette hos mig ...

Farveprøverne af de ti farver, der nu har fundet sig vel tilrette hos mig …

Jeg er helt vild med både den lysegrønne og lilla. Men mon ikke, at det bl.a. skyldes den farveforskel, som jeg har formået at få lavet her. Nu er jeg jo ikke så meget inde i det her akvarel endnu, men jeg tror, at den mørke kant er kommet ved, at jeg lagde lidt ekstra vand i midten af farveprøven ved netop disse to farver …

Skøn grøn farve, der dog ikke helt ville samarbejde med mit kamera. Men farven er så levende og flot, at billedet altså skulle med.

Skøn grøn farve, der dog ikke helt ville samarbejde med mit kamera. Men farven er så levende og flot, at billedet altså skulle med.

 Men farveprøver var jo ikke nok (selvom det er eksamenstid …). Så jeg malede videre. Ved følgende eksempel har jeg i rækkefølge taget de fleste af farverne ovenfor og duppet med lidt vand mellem de enkelte farver, så overgangen blev mindre tydelige. Lidt guld har jeg også prikket ind.

Ja, jeg synes altså, at det ligner fisk, så fisk skal det være!

Ja, jeg synes altså, at det ligner fisk, så fisk skal det være!

Så lod jeg malingen tørre, før jeg begyndte at tegne ovenpå. Jeg har brugt en uni POSCA white fra Panduro Hobby. Jeg synes selv, at resultatet er blevet meget sjovt – haha, dog skal jeg nok arbejde lidt på de der øjne …

FISK! De er da blevet meget sjove.

FISK! De er da blevet meget sjove.

Et kort måske? Tja, det kan det vel sagtens blive til.

Et kort måske? Tja, det kan det vel sagtens blive til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaver 2014