Etui i guld og trekanter

Status på lappetæppet: ikke SÅ langt fra mål …

Det er aldrig sådan lige at lave et tæppe. Det tager lang tid. Hver gang! Også denne gang.

Det er det fjerde tæppe, som jeg er gået i gang med. De tre andre er enten blevet syet med stof eller hakket, så det er første gang, at jeg laver et hæklet tæppe – i hvert fald i voksenformat. Mit hæklede babytæppe kan ses her, og to af de tre andre store tæpper kan ses her og her.

Nuværende projekt består af 160 (og ikke længere 140 …) lapper. Jeg har tidligere skrevet om det både her og her. Indtil videre har jeg fået hæklet 138 lapper, så jeg er tæt på mål.

138 lapper er hæklet - endnu 22 tilbage. Her har min mor lagt nogle af lapperne op i system (de må jo ikke bare ligge tilfældigt!).

138 lapper er hæklet – endnu 22 tilbage. Her har min mor lagt nogle af lapperne op i system (de må jo ikke bare ligge tilfældigt!).

Men så er der også det der med sammenhæklingen, som jeg har hørt også skulle tage sin tid. Derfor er jeg allerede nu, selvom jeg stadig mangler nogle ‘få’ lapper, begyndt at hækle nogle af dem sammen med flad sammenhækling. Det er godt med noget afveksling i arbejdet – ellers ville det jo bare endne med, at jeg fik firkantede øjne … Så ja, det er status på mit lappetæppe, som i øvrigt er inspireret af Lutteridyls tæppe. Og mon ikke, at mit også snart er færdigt – jeg krydser i hvert fald fingre for det!

Og så er jeg gået i gang med sammenhæklingen! Og jo, det tage også sin tid, men det er faktisk lidt sjovt, for nu begynder tæppet at tage form.

Så er jeg gået i gang med sammenhæklingen! Og jo, det tage også sin tid, men det er faktisk lidt sjovt, fordi nu begynder tæppet rigtigt at tage form.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Etui i guld og trekanter