En broderet svamp

Broderede rejser

I den sidste tid er jeg begyndt at brodere en hel masse. Og hvor er det bare hyggeligt. Jeg gjorde det meget for 10 år siden, men har siden holdt pause til fordel for andre kreative projekter. Men i denne uge har jeg altså arbejdet på det her lille projekt. Ideen fik jeg efter at have set Fru Zippes lakridskonfekt-sypude – som selvfølgelig allerede er bestilt …

Jubii! Så er min nye rejsepung færdig!

Jubii! Så er min nye rejsepung færdig!

Min nye rejsepung er blevet ret god, hvis jeg selv skulle sige det. Flagene er ikke tilfældige, idet det er flag fra nogle af de lande, som jeg allerede har rejst i. På nedenstående billede svarer et kryds i broderiet til 2 x 2 mm, således at et flag består af 11 x 11 krydser.

Millimeter papir og tusser, og så er det bare at komme i gang.

Millimeterpapir og tusser, og så er det bare at komme i gang.

Pungen måler ca. 8 x 15 cm, og selve broderiet måler ca. 8 x 8 cm. Der er kun brugt seks forskellige farver – rød, gul, grøn, blå, hvid og sort. Derudover har jeg brugt en grøn 15 cm lang lynlås, sort stof til for- og bagside samt stof til for.

Det stod hurtigt klart for mig, at både blå og rød er populære farver blandt mange vestlige lande, hvor jeg især har rejst.

Det stod hurtigt klart for mig, at både blå og rød er populære farver blandt mange vestlige lande, hvor jeg især har rejst.

Stoffet er syet fast på symaskinen, og til sidst er lynlåsen syet fast i hånden.

Den er lige præcis stor nok til en euro-seddel og skal helt klart i brug ved mine næste mange rejser.

Hvor er jeg bare glad for resultatet. Og heldigvis skal jeg allerede snart i brug!

Hvor er jeg bare glad for resultatet. Og heldigvis skal den allerede snart i brug!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En broderet svamp