Broderede rejser

Hæklet bold med klokke

Så blev en dåbsgave færdig og givet væk! Opskriften har jeg fra Søhesten (og tilføjet Lutteridyls fastmaskekant (10 fm pr. kant), mens farver og garn er inspireret fra Lutteridyl. Bolden måler ca. 20 cm i diameter.

Et styks færdig bold i bomuld.

Et styks færdig bold i bomuld.

Jeg har brugt følgende fire farver i Drops Muskat: jeansblå (36), mørk orange (49), lys isblå (60) og mørkebrun (75). Af den førstnævnte farve har jeg brugt ca. 30g (da denne farve også bruges til sammensyningen af femkanterne (i bageste maskeled), og af de andre ca. 25g. Derudover er femkantenerne hæklet på en nål 4.0, og som fyld har jeg sprættet en pude fra IKEA op. Puden hedder SLÅN og koster 12kr. Derudover har jeg lagt en klokke ind mellem pudefyldet.

Fra min Instagramprofil, @mkladefoged. I fuld gang med de 12 femkanter.

Fra min Instagramprofil, @mkladefoged. I fuld gang med de 12 femkanter.

En fin pude, som ikke tager alverdens tid at lave.

Der skulle alligevel forholdsvis meget fyld i for at få den spændt op. Men mon ikke, at jeg har fyld nok til mindst en bold mere i sådan en SLÅN pude.

Der skulle alligevel forholdsvis meget fyld i for at få den spændt op. Men mon ikke, at jeg har fyld nok til mindst en bold mere i sådan en SLÅN pude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broderede rejser