Eget design!

It’s black and white

Ja, jeg ved det – endnu et projekt! Jeg kan ikke lade være. P.t. er jeg i gang med i hvert fald fire forskellige hækleprojekter, så nu må det vist være nok – ikke flere projekter, før de andre er færdige (både løven, tæppet, tasken og etuiet!). Nå ja, og så er der lige min mor, som ønsker sig nogle hakkede puder til sin fødselsdag i kommende weekend … Men det skal nok alt sammen nå at blive færdigt til tiden!

Men jo, jeg er gået i gang med en taske efter et mønster fra Molla Mills’ bog, som jeg skrev om her. Jeg er simpelthen så glad for den bog. Der er rigtig mange af projekterne, som jeg vil i gang med – og forhåbentlig bliver hendes nummer to bog også snart oversat til engelsk (finsk er ikke mit modersmål …).

Tasken med de mange sorte og hvide trekanter kræver tålmodighed! Der er mange – rigtig mange – farveskift, og jeg har trævlet garnet op rigtig mange gange, så det er et langsommeligt projekt (men så er det godt, at vi har så mange forelæsninger i øjeblikket – så er der nemlig tid til det!)

Her er der et par billeder af projektet indtil videre. Og mon ikke, at der snart kommer et billede af den færdige taske …

Ca. halvvejs - 4,5 række done, 4,5 to go!

Ca. halvvejs – 4,5 række done, 4,5 to go!

Forhåbentlig er der ikke mange fejl tilbage efter al den trævlen op! ...

Forhåbentlig er der ikke mange fejl tilbage efter al den trævlen op! … Og nej, det er ikke en fejl til venstre, hvor rækkerne ikke passer – dette kan nemlig ikke undgås, når man går en række op!

Close up! Det ser da helt pænt ud!

Close up! Det ser da helt pænt ud!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eget design!