Kreativitet

Nyt projekt – uldfrakken!

Jeg har altid mange ideer til, hvad jeg kunne gå i gang med at kreere. Denne gang bliver det forhåbentlig til virkelighed: en uldfrakke, som skal bruges NU til vinter (…)!

Jeg har søgt og søgt efter et mønster, jeg kunne bruge. Det er endt med, at jeg bruger et af Burdas mønstre (nr. 7348), men jeg laver en del om på den, så den får lige præcis de snit, som jeg har ledt efter i butikkerne, men forgæves ikke har kunnet finde. Det kan godt virke lidt uoverskueligt at lave om på et mønster, hvis man ikke har prøvet det før, men det er lidt ligesom en kageopskrift – man følger den som regel ikke helt til punkt og prikke, men resultatet bliver jo egentlig meget godt i sidste ende. Så jeg håber, at det samme gælder for min frakke …

Frakken er figursyet med svaj i nederdelen, skær lige under brystet og er knælang. Halsåbningen er lidt usikker endnu – trekantet eller rund. Hmm … Ideer?

Foret, som man kan se billeder af nedenfor, er jeg lige blevet færdigt med, så nu er det bare at komme i gang med ulden. Hvilket farve det bliver, må I vente med at se …

De to forsider i sort for.

De to forsider i sort for.

Klar parat - SY!

Klar parat – SY!

Hele foret er her syet sammen og tilpasset og skal nu "blot" indsættes i selv uldfrakken.

Hele foret er her syet sammen og tilpasset og skal nu “blot” indsættes i selv uldfrakken.

Mon ikke, at der skal kortes lidt af nederdelen - et par cm eller 15. Knælang bliver den nok.

Mon ikke, at der skal kortes lidt af nederdelen – et par cm eller 15. Knælang bliver den nok.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreativitet