Efterårets farver

Samling af kreativitet

Det må efterhånden være blevet meget tydeligt, at jeg laver mange forskellige ting, og at jeg har gjort det i en del år. Når jeg begynder at samle alle tingene og tager billeder af dem, fylder det efterhånden en del.

Derfor har jeg udover at lave denne internetbaserede dagbog også begyndt på en mere fysisk dagbog, som der er et par sider af i det her indlæg. Det er i sig selv et kreativt projekt, fordi siderne selvfølgelig ikke bare skal bestå af tekst, men også være flotte at se på.

Jeg afslører her et par ting, som jeg allerede har kreeret, men som jeg ikke har skrevet om før her på siden, men som kommer senere. Derudover har jeg også et billede af en ting, som jeg planlægger meget snart at gå i gang med … Se hvad herunder!

Her er både en kreativitet, som jeg allerede har lavet, og en ting, jeg forbereder mig på, jeg skal i gang med (den dersens iPad skal bare liiige udkomme først ... - på fredag!).

Her er både en kreativitet, som jeg allerede har lavet, og en ting, jeg forbereder mig på, jeg skal i gang med (den dersens iPad skal bare liiige udkomme først … – på fredag!).

Begge disse ting er vist allerede blevet vist på siden. I min dagbog tager jeg et enkelt - måske to - af de bedste billeder og skriver kun, hvad der svarer til en A5 side.

Begge disse ting er vist allerede blevet vist på siden. I min dagbog tager jeg et enkelt – måske to – af de bedste billeder og skriver kun, hvad der svarer til en A5 side.

Til højre er musli-/proteinbarens opskrift skrevet op. De var altså også gode. Og på den anden side ses mit pallebord.

Til højre er musli-/proteinbarens opskrift skrevet op. De var altså også gode. Og på den anden side ses mit pallebord.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårets farver