It's black and white

Strik i Mini Alpakka

Så er det blevet efterår – og sandelig også ferie for mit vedkommende! Skønt! Jeg er taget hjem til mine forældre til fødselsdag og afslapning. Og en ny hjemmestrikket bluse!! Jeg havde så venligt (…) overrakt min mor en opskrift fra “Alt om Håndarbejde – Strikkemagasinet” nr. 08/2013 i håb om, at hun ville strikke en bluse til mig til her til vinter (strikke er noget af det, jeg – endnu! – ikke har bevæget mig ud i at forsøge mig med). Og det ville hun – heldigvis … Herunder kan man så se, hvad der er kommet ud af det. “Vi” har lavet lidt om i opskriften, så den fx ikke går ned i en spids bagpå, og desuden er den strikket i Sandnes Garns Mini Alpakka farve 1032.

Og jeg har kun en ting at sige: vinter kom bare an!

Hold da op, hvor kommer man til at se lang og flot ud med det her widescreenkamera - haha!

Hold da op, hvor kommer man til at se lang og flot ud med det her widescreenkamera – haha!

Flot mønster med vist nok ni forskellige rækker! Der skulle vist og trævles op - mange gange!

Flot mønster med vist nok ni forskellige rækker! Der skulle vist og trævles op – mange gange!

Halsrundingen er jeg ret vild med.

Halsrundingen er jeg ret vild med.

Flot flot - stort skulderklap og tak til min mor!

Flot flot – stort skulderklap og tak til min mor!

Nej, den har ikke været helt billig. Ni nøgler - mener jeg - mini alpakka garn skulle der bruges.

Nej, den har ikke været helt billig. Ni nøgler – mener jeg – Mini Alpakka garn skulle der bruges.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's black and white