Penalhus til det mest nødvendige

Julegaver 2014

Så er ferien slut, og nu hedder det back to work! Heldigvis har jeg fået en masse dejlige kreative ting i julegave, som jeg kan tage med mig i det nye år og bruge til afslapning i hverdagen.

Som jeg havde satset på, så fik jeg lært de mest basale strikketeknikker i ferien – nemlig ret og vrang. Men det bliver også nødvendigt, hvis jeg skal i gang med de to strikkebøger,som bl.a. lå under juletræet til mig. ‘Strikkerens mønsterbog’ havde jeg ønsket mig. Den er lige til at gå til og viser de basale teknikker, en masse flotte mønstre og ideer til projekter. Den er jeg superglad for. Derudover fik jeg også ‘Finstrikket’ af Helga Isager. Den har jeg faktisk kigget på længe, men uden at min søster vidste dette, havde hun fundet den til mig. Dejligt!

To meget inspirerende bøger, som forhåbentlig bliver godt slidte i 2015.

To meget inspirerende bøger, som forhåbentlig bliver godt slidte i 2015.

Derudover havde jeg ønsket mig flydende akvarel og tilhørende pensler, som jeg også var så heldig at kunne ‘indkassere’. Jeg har ikke fået det prøvet af endnu, men Pinterest har allerede givet mig en masse ideer til projekter at gå i gang med.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med det her! Flydende akvarel er nyt for mig, så jeg er spændt på at se, hvilke effekter, det kan give.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med det her! Flydende akvarel er nyt for mig, så jeg er spændt på at se, hvilke effekter det kan give.

Af min søster fik jeg desuden også en Dymo – man er vel lidt et ordensmenneske. Og den er selvfølgelig allerede i brug. Et gavekort til garnbutikken Tante Grøn gav min svigerfamilie mig. Skønt!

Dymo og gavekort til garnbutik - det kan man vel altid bruge!

Dymo og gavekort til garnbutik – det kan man vel altid bruge!

Af mine veninder fik jeg stof og guldbroderigarn fra Panduro Hobby. Min kæreste gav mig bl.a. en smart saks fra HAY.

Flotte stoffer og broderihåndværket fra Panduro Hobby, som helt sikkert skal bruges i nogle af alle mine etuier og broderiprojekter, som jeg har gang i i øjeblikket. Saksen kan vel bruges til stort set alt det kreative (dog måske ikke det, der har med beton at gør ... - indlæg følger).

Flotte stoffer og broderigarn fra Panduro Hobby, som helt sikkert skal bruges i nogle af alle mine etuier og broderiprojekter, som jeg har gang i i øjeblikket. Saksen kan vel bruges til stort set alt det kreative (dog måske ikke det, der har med beton at gøre … – indlæg følger).

Så alt i alt kan det åbenbart godt betale sig næsten kun at ønske sig kreative ting i julegave …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Penalhus til det mest nødvendige