Et etui til et dyrt æble!

Startskuddet til perspektivtegning

Perspektivtegning er det nye in – for mig! Eller i hvert fald noget, som jeg så småt er begyndt at begive mig ud i. Jeg har altid haft en drøm om at blive arkitekt og har lige siden SFOens tid siddet og tegnet perspektivtegning. Nu har jeg altså lånt en bog på biblioteket om, hvordan man rigtig gør. Bogen hedder “Komplet kursus i perspektivtegning” af John Raynes.

Men først har jeg Googlet mig frem til et par sider for at finde anden inspiration. Jeg fandt denne side på YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=y41VbCfpVoE&noredirect=1. Her lærer man de mest basale begreber inden for perspektivtegningen samt at bruge dem i simple tegninger.

Jeg har selv fulgt videoen, der kun tager knap 27 min., til punkt og prikke, og har fået nedenstående ud af det

Her er der tegninger om front- og kantperspektiv (eller 1 punkts- og 2/3 punktsperspektiv)

Her er der tegninger om front- og kantperspektiv (eller 1 punkts- og 2/3 punktsperspektiv)

Normal-, fugle- og frøperspektiv, samt det at finde en midte. Nederst er vist telefonpæleprincippet.

Normal-, fugle- og frøperspektiv, samt det at finde en midte. Nederst er vist telefonpæleprincippet.

.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et etui til et dyrt æble!