PESCNO - et skønt kreativt univers

Strandsten Pude

Den her pude faldt jeg tilfældigvis over, da jeg gik en tur ned af Odense gågade for en uges tid siden. Jeg så puden i vinduet hos Tante Grøn og var med det samme sikker på, at lige så snart butikken åbnede senere på formiddagen, skulle jeg ind og købe både opskrift og garn til den. Og det gjorde jeg.

Forsiden, som jeg er i gang med, består af en maaasse bobler i cirkler. De er sjove at lave -især når man har fundet ud af, HVORDAN de skal laves. Jeg var nødt til at se et par film på YouTube, før det rigtig gik op for mig … Ja, jeg er ikke så hurtig. Men de giver en sjov 3D-effekt. Boblerne laves ved at lave fem halve/ikke-færdiggjorte stangmasker, dvs. at du efter disse fem halve stm – inden boblen laves helt færdig – sidder med seks løkker på hæklenålen. Dernæst slår man garnet om, som man trækker igennem alle løkker og til sidst hæfter med en luftmaske. Voilá! Ja, se en film (søg fx “bobler hækling”) på YouTube, så giver det hele lidt mere mening.

Jeg er spændt på, hvordan bagsiden bliver at lave – den kommer i hvert fald til at se helt anderledes ud …

Følg med – eller kom selv i gang!

Garnet, jeg bruger, er "Havblik - natur 01", som der skal bruges ca. 3 nøgler til.

Garnet, jeg bruger, er “Havblik – natur 01”, som der skal bruges ca. 3 nøgler til.

Der er bare MANGE bobler at hækle - det tager tid, men giver en fed effekt!

Der er bare MANGE bobler at hækle – det tager tid, men giver en fed effekt!

Dette er kun en del af forsiden - så mangler jeg også bagsiden, som kommer til at se noget anderledes ud. Et rigtig sjovt projekt, da jeg aldrig har hæklet bobler før ...

Dette er kun en del af forsiden – så mangler jeg også bagsiden, som kommer til at se noget anderledes ud. Et rigtig sjovt projekt, da jeg aldrig har hæklet bobler før …

2

 • pd@

  den er skøn den pude,er også i gang…men syntes min buler måske er den for stramt hæklet,gør din også det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kreativitet

   Måske er du allerede færdig med den, men min bulede ikke. Måske hjælper det, når du får fyldet/puden monteret. Held og lykke med den, hvis du som sagt ikke er færdig med den :). Jeg har holdt lidt pause fra bloggen, så derfor har jeg først set dit spørgsmål nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PESCNO - et skønt kreativt univers