Citater på væggen

Rikke Darling

En maler, som jeg har set riiigtig meget op til, er Rikke Darling. Jeg fandt hendes hjemmeside helt tilfældigt for ca. 5 år siden, da jeg søgte efter noget inspiration til min malerentusiasme, som jeg engang imellem har i periode. Og hendes kunst er LIGE min stil! Hun bruger et hav af farver, skarpe farvekontraster, til tider sjove kvindefigurer, og så er det i det hele taget bare meget abstrakt! Hvis pengene engang er der, så ender det nok med, at jeg køber et maleri af hende …

Jeg synes specielt, at hun er god til at pifte billedet op/sætte prikken over i’et ved at bruge en enkelt skarp farve i begrænset mængder på overfladen af billedet. Jeg har ihærdigt prøvet at gøre hende kunsten efter ved også at male lag-i-lag, men jeg må nok erkende, at mester kræver øvelse! Mine malerier kommer op i et senere indlæg.

Krydsene i øverste hjørne er IKKE en del af hendes maleri (jeg kan bare ikke fjerne dem …).

De røde pletter sætter virkelig prikken over i'et i dette maleri.

De røde pletter sætter virkelig prikken over i’et i dette maleri.

"Prepared for life" - hvad mon hun har tænkt sig med den titel!? Spædende er maleriet i hvert fald.

“Prepared for life” – hvad mon hun har tænkt med den titel!? Spændende er maleriet i hvert fald.

Et af hendes lidt større malerier. Det måler 150x100cm og hedder "Paraglide", hvilket måske giver meget god mening ...

Et af hendes lidt større malerier. Det måler 150x100cm og hedder “Paraglide”, hvilket måske giver meget god mening …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Citater på væggen