Julehjerter med nisser

Arkitektur – ja tak!

Er det tid til at skifte retning og måske følge ens inderste uddannelsesønske – at blive arkitekt! Ja, det tror jeg nok lige, at det er! I folkeskolen var jeg aldeles sikker på, at arkitekt var retningen for mig. Jeg har altid været meget kreativ, som bloggen her gerne skulle have givet en ide om, og jeg har altid elsket matematik med dens beregninger og rette, skæve og krumme linjer. Derudover er jeg “kendt” for at være meget struktureret, som jeg også tror, at et liv som arkitekt i en vis grad kræver. Dog skal der også være plads til, at man skal slippe kontrollen og lade hjernen finde frem til nye og sjove skulpturer/linjer, som ikke er set før.

DERFOR! Ja, derfor har jeg i hele januar 2014 tilmeldt mig Rødding Højskoles arkitektur-linje, som skal forberede mig til at søge ind på en af de to arkitektskoler, der er her i landet, til sommer. Jeg er meget spændt og også lidt nervøs selvfølgelig. Jeg har aldrig rigtig beskæftiget mig med arkitektur, udover at jeg efterhånden ejer en bunke (! – hvis ikke to) bøger om emnet samt har tegnet og lavet bygningsmodeller i gymnasiet og i de seneste år. Jeg er spændt på at se, hvad højskolen kan tilbyde!

Herunder kan man se ganske lidt af det, jeg bl.a. lavede i billedkunsttimerne i gymnasiet

Mine bedste biledbøger (og andre bøger) - nogensinde!

Mine bedste biledbøger (og andre bøger) – nogensinde!

Divided House - set indefra. I dette hus arbejdede jeg meget med at få masser af lys ind for at få mere af naturen ind i huset.

Divided House – set indefra. I dette hus arbejdede jeg meget med at få masser af lys ind for at få mere af naturen ind i huset.

Glass House.

Glass House.

Divided House.

Divided House.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julehjerter med nisser