Hjemmelavet dagbog (Fønix #15)

Puf i uld

Jeg KAN ikke gå ind i Stof&Stil uden at få noget med hjem derfra! Sådan var det også foregående weekend, da jeg var med min søster i Stof&Stil i Sønderborg. Her stod en fin fin puf i udstillingsvinduet i noget meget lækkert uld, som jeg ikke kunne stå for. Dog valgte jeg noget uld, der var en anelse billigere, nemlig “Uldfilt lys grå melange” (article no. 310281), som består af 80 % uld og 20 % polyester. Puffens mønsternummer er 90178.

IMG_0294

IMG_0292

Den tog ikke lang tid at lave – jeg vil skyde på omkring fire-fem timer inkl. alt. Jeg lavede en lille ændring undervejs. Idet uldet, som jeg har valgt, er lidt mere eftergivelig end det, der oprindeligt var brugt i butikken, valgte jeg, at lave den indvendige “pose” en anelse større, så uldet udenom kommer til at sidde så stramt som muligt.

Som man kan se herunder, så blev det en ordentlig kleppert!

IMG_0287

IMG_0291

Den kommer nu til at erstatte en anden og meget mere farverig puf, som kan ses her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet dagbog (Fønix #15)