Hot græskar!

Pif paf PUF!

Den kreative genstand, som jeg har lavet til vores lejlighed, og som min kæreste synes allerbedst om, er vores puf til sofaen! Ingen tvivl om det. Den puf, der matchede vores sofa, da vi købte denne, var for stor til vores stue, og jeg lovede i stedet at lave den her.

Den er meget simpel at lave – ligesom det meste af det, jeg laver. Jeg har klippet seks kvadrater i størrelsen 45 x 45 cm. Og faktisk har jeg lidt ligesom ved min tehætte lavet en inderpose og en yderpose. Den indre pose består selvfølgelig også af seks sider i nogle reststoffer (den kan alligevel ikke ses). De to poser har jeg syet sammen hver for sig. Den inderste pose blev lavet først, men kun fem af de seks sider er blevet syet helt på, mens jeg har ladt den ene og sidste side stå åben ved den sidste og fjerde kant, så jeg har kunnet fylde posen op med krøyerkugler. Den sidste side er dernæst lukket i hånden. Den yderste pose er lavet på samme måde – dog bliver den sjette side ikke syet på (i hånden), før hele inderposen med kuglerne er lagt i. Så er det bare at sy den sidste side på, og så har man en dejlig, blød puf.

Man kan lave den mere eller mindre blød, hvilket blot afhænger af, hvor mange kugler man tager i den. Man skal dog være opmærksom på, at krøyerkuglerne med tiden falder lidt sammen, sådan så den bliver lidt løsere med tiden, desto mere man bruger den. Jeg har valgt nogle lidt sjove og skarpe farver (kun fordi jeg er farveglad!), og som man kan se på billedet, så har jeg syet et firkantet mønster på den ene side, så alle siderne ikke bliver ens. På bagsiden – ift. hvordan billedet er taget – er en af siderne sågar også sorte.

Det er kun op til en selv og ens fantasi, hvordan den kommer til at se ud!

Vores kubiske puf er flittigt blevet brugt - ja, hvis ikke hver dag, så næsten i hvert fald.

Vores kubiske puf er flittigt blevet brugt – ja, hvis ikke hver dag, så næsten i hvert fald.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hot græskar!