Avocadosten - nu med blade!

Hus til redskaber

Efter at have været på Rødding Højskole er jeg blevet en del blyanter og andre redskaber (skærekniv, kul, kridt, “hviskelædergummi”) rigere. De kan i hvert fald ikke være i det penalhus, som jeg har med på studiet. Derfor har jeg kigget rundt på nettet for at finde et penalhus til mine nye tegneredskaber. Jeg fandt rigtig mange sjove og flotte – især på Pinterest, men det endte med, at jeg tænkte, at jeg da bare kunne lave ét selv.

Jeg gravede lidt i mine poser med stoffer og fandt det imiterede, blå læder, som jeg har brugt til at lave mit iPad-etui af. Jeg målte et stykke på ca. 36 cm (lidt mere end dobbelt så langt som en hel blyant) x 33 cm ud, som jeg klippede ud. Derefter foldede jeg den lange side (36 cm) ind over midten, så stoffet ligger dobbelt og er lidt længere i den ene side – (hvorunder blyanterne sættes i) ift. til den anden (hvorunder spidsen af blyanterne stikkes ind under). Siderne på det korte stykke (33 cm) er blevet syet sammen, og der er lavet rum vha. enkle sting, som har opdelt det lange dobbelte stykke i fire rum. Meget nemt – men svært at forklare! Se bare herunder.

Penalhus har fået et grønt gavebånd om sig, så hele indholdet selvfølgelig kan holdes sammen. Billederne er desuden taget på mit nye skæreunderlag, der måler 60 x 45 cm - altså godt stort!

Penalhuset har fået et grønt gavebånd om sig, så hele indholdet selvfølgelig kan holdes sammen. Billederne er desuden taget med mit nye skæreunderlag i baggrunden. Det måler 60 x 45 cm og er altså godt stort!

Her er det blevet foldet ud. Når det ikke er i brug, men foldet som på forrige billede, lader jeg alle blyanter, kridt, kul, skæreknive, sakse osv. ligge inden under den lille flap, så de ikke falder ud, når de skal transporteres.

Her er det blevet foldet ud. Når det ikke er i brug, men foldet som på forrige billede, lader jeg alle blyanter, kridt, kul, skæreknive, sakse osv. ligge inden under den lille flap (øverst), så tingene ikke falder ud, når de skal transporteres.

Ja, som sagt, så fik jeg samlet en del forskellige blyanter sammen under mit højskoleophold.

Ja, som sagt, så fik jeg samlet en del forskellige blyanter sammen under mit højskoleophold. Og så er det bare med at komme i gang med at tegne!

Nå ja, man skal jo starte i går. Tegning fra d. 06.02.2014

Nå ja, man skal jo starte et sted. Tegning fra d. 06.02.2014

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avocadosten - nu med blade!