Harlekinpude i uld

Og der er lang vej endnu … 3.200 meter garn!

Nå! Ja! Jeg har købt garn. Og jeg har købt rigtig meget garn. Faktisk har jeg købt 3.200 meter, 3,2 km, kauni uldgarn! Så som jeg sagde nede i Sønderborgs garnforretning, Garnhulen (en herlig forretning med rigtig meget garn fra gulv til loft – bogstavelig talt!), så er der nok at lave resten af ferien – “Og lidt til!”, tilføjede hun. Og det har hun jo nok ret i …

Indtil videre er jeg ikke kommet så langt på mit projekt – som jeg ikke vil afsløre, hvad er endnu. Men måske man kan få en ide om, hvad det kunne være, ved at se på nedenstående billeder.

Ja, som overskriften siger, så er der langt igen, hvis alle 3.200 meter skal bruges ...

Ja, som overskriften siger, så er der langt igen, hvis alle 3.200 meter skal bruges …

Hvis jeg selv skulle sige det, er det da nogle ret flotte farver, der skal sættes sammen.

Hvis jeg selv skulle sige det, er det da nogle ret flotte farver, der skal sættes sammen.

Garnet er kauni uldgarn, som er lidt af noget kradsgarn, meeen det skal nu blive meget godt. Og så er det forholdsvist billigt - der er nemlig 400 meter i en nøgle, der koster ca. 74 kr.

Garnet er kauni uldgarn, som er lidt af noget kradsgarn, meeen det skal nu blive meget godt. Og så er det forholdsvist billigt – der er nemlig 400 meter i en nøgle, der koster ca. 74 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Harlekinpude i uld